Kepada pelanggan yang dihargai. Pada anda yang Bank In @ Transfer Duit & bagi details sebelum pukul 1PM pada hari bekerja, order anda akan diposlaju pada hari yang sama,Tetapi jika selepas pukul 1PM order anda akan diposlaju pada keesokan hari. Bagi yang lakukan transaksi pembelian pada cuti umum, maka order anda akan diposlaju pada keesokan hari bekerja.

Khas untuk wanita para isteri dan yang akan mendirikan rumahtangga, kami telah menerima banyak permintaan dari anda semua dalam mendapatkan produk-produk intimasi suami isteri. Sehubungan itu, untuk keselesaan kaum wanita, kami telah mewujudkan khas laman web yang dikendalikan oleh kakitangan wanita kami. Silalah berkunjung ke laman web tersebut:-

http://anggunsihatmantap.blogspot.com/ Kami beroperasi sepanjang masa 24jam/7hari.


Terima kasih kepada yang telah membeli. Anda akan terima sms berserta kod tracking Poslaju setelah ianya dihantar nanti. Semua ini kami lakukan agar anda yang membeli akan menerima produk-produk yang dibeli dengan segera & selamat sampai! Pada yang berminat, rebutlah tawaran hebat ini sementara stok masih ada! Hanya dengan beberapa klik sahaja demi untuk kebahagiaan rumahtangga anda!

EGO RING

EGO RING  (sila lihat Laman Utama untuk harga)

 
EGO RING merupakan cincin zakar yang dipakai sewaktu zakar sedang menegang dan mampu membantu lelaki mengawal pancutan pra-matang.

Percaya atau tidak pancutan pra matang atau “cepat pancut” merupakan satu masalah besar dalam hubungan seksual suami isteri.
Tidak mahukah anda melihat isteri anda tersenyum kepuasan dan meminta satu 'round' lagi atas kehebatan anda diranjang?

Bagaimana Ego Ring Mampu Memuaskan Si Isteri?
- membantu mengatasi masalah ejakulasi pra-matang (tahan lama)
- memastikan anda mengekalkan ketegangan yang maksimum
- membantu zakar anda kekal padat, keras dan mantap walaupun dah pancut
- memberikan isteri kepuasan dengan klimaks lebih cepat dan berulang kali
- membantu meransang clitoris wanita melalui sentuhan dengan 5 “lekuk istimewa”
- 100% selamat dan tiada kesan sampingan
- selamat untuk digunakan bersama kondom dan boleh dipakai berulang kali setelah dibasuh

Bagaimana Menggunakan Ego Ring Secara Betul?
Buka dan pakai Ego Ring dipangkal kemaluan ketika tegang sebelum melakukan hubungan seks. Jika ingin menggunakan kondom, pastikan sarungkan kondom dahulu, kemudian barulah Ego Ring dipakai. Pastikan Ego Ring betul-betul dipakai dipangkal zakar untuk kesan maksimum.

Perhatian! Tidak digalakkan memakainya lebih 30 minit untuk satu sesi.KEPUASAN ANDA KEPUASAN KAMI !