Kepada pelanggan yang dihargai. Pada anda yang Bank In @ Transfer Duit & bagi details sebelum pukul 1PM pada hari bekerja, order anda akan diposlaju pada hari yang sama,Tetapi jika selepas pukul 1PM order anda akan diposlaju pada keesokan hari. Bagi yang lakukan transaksi pembelian pada cuti umum, maka order anda akan diposlaju pada keesokan hari bekerja.

Khas untuk wanita para isteri dan yang akan mendirikan rumahtangga, kami telah menerima banyak permintaan dari anda semua dalam mendapatkan produk-produk intimasi suami isteri. Sehubungan itu, untuk keselesaan kaum wanita, kami telah mewujudkan khas laman web yang dikendalikan oleh kakitangan wanita kami. Silalah berkunjung ke laman web tersebut:-

http://anggunsihatmantap.blogspot.com/ Kami beroperasi sepanjang masa 24jam/7hari.


Terima kasih kepada yang telah membeli. Anda akan terima sms berserta kod tracking Poslaju setelah ianya dihantar nanti. Semua ini kami lakukan agar anda yang membeli akan menerima produk-produk yang dibeli dengan segera & selamat sampai! Pada yang berminat, rebutlah tawaran hebat ini sementara stok masih ada! Hanya dengan beberapa klik sahaja demi untuk kebahagiaan rumahtangga anda!

AYUZIP V-GIN LOTION - Merapat & Mengharumkan Vagina (sila lihat Laman Utama untuk harga)

Kandungan Herba: Manjakani, Sireh, Akar Serapat, Bunga Mastaki, Kacip Fatimah dan Mas Cotek
Mengetatkan faraj. laris dengan banyak repeat orders!
Merawat masalah keputihan.
Melambatkan menopause.
Mengurangkan kedutan pada faraj.
Mampu menghilangkan kesan gelap pada kulit celah peha, bawah lengan dan faraj.
Anti bakteria dan anti bau.
Rangsangan seksual daripada bau.
Memulihkan mati putik dan kedinginanan terhadap pasangan.

Penggunaan Sapu setitik Ayuzip V-Gin Lotion pada bibir dan clitoris setiap kali selepas mencuci faraj. Ianya tidak perlu dicuci.

Tips: Untuk menambah nikmat ketika berasmara, sapukan pada faraj sebelum bersama (intercourse). Istimewanya Ayuzip V-Gin Lotion juga boleh mengharumkan sambil merapatkan vagina.
 

KEPUASAN ANDA KEPUASAN KAMI !