Kepada pelanggan yang dihargai. Pada anda yang Bank In @ Transfer Duit & bagi details sebelum pukul 1PM pada hari bekerja, order anda akan diposlaju pada hari yang sama,Tetapi jika selepas pukul 1PM order anda akan diposlaju pada keesokan hari. Bagi yang lakukan transaksi pembelian pada cuti umum, maka order anda akan diposlaju pada keesokan hari bekerja.

Khas untuk wanita para isteri dan yang akan mendirikan rumahtangga, kami telah menerima banyak permintaan dari anda semua dalam mendapatkan produk-produk intimasi suami isteri. Sehubungan itu, untuk keselesaan kaum wanita, kami telah mewujudkan khas laman web yang dikendalikan oleh kakitangan wanita kami. Silalah berkunjung ke laman web tersebut:-

http://anggunsihatmantap.blogspot.com/ Kami beroperasi sepanjang masa 24jam/7hari.


Terima kasih kepada yang telah membeli. Anda akan terima sms berserta kod tracking Poslaju setelah ianya dihantar nanti. Semua ini kami lakukan agar anda yang membeli akan menerima produk-produk yang dibeli dengan segera & selamat sampai! Pada yang berminat, rebutlah tawaran hebat ini sementara stok masih ada! Hanya dengan beberapa klik sahaja demi untuk kebahagiaan rumahtangga anda!

BIO-ASLI FIRMING CREAM - Penjagaan & Pembesaran Payudara Wanita (sila lihat Laman Utama untuk harga) - Laris dengan banyak repeat orders

Membesarkan Payudara
Walaupun bidang pembedahan plastik terus berkembang namun kaedah lain kerap di cadangkan kepada orang ramai. Kini Bio-Asli Firming Cream hasil gabungan herba terpilih diadun dalam minyak kelapa dara memberikan harapan yang menakjubkan bagi menambah saiz serta memperbaiki kontur payudara hanya dalam masa 6 minggu, dan adakalanya Bio-Asli Firming Cream memperlihatkan perubahan segera pembesaran tisu kulit.

Cara Penggunaan Bio-Asli Firming Cream

Nota : Pengguna disarankan menggunakan Bio-Asli Firming Cream selama sebulan pada waktu pagi dan malam (sebagai permulaan), dan sekali sehari untuk mengekalkan atau pemeliharaan. Bio-Asli Firming Cream diformulasikan secara khusus (tidak melekit) agar pengguna tidak perlu menunggu sebelum memakai pakaian.

Testimonial Bio-Asli Firming Cream
Ujian sampel
Sebelum pihak Bioasli mengeluarkan Firming Cream dalam kuantiti dan rekaan bekas yang sebenar, satu sesi ujian telah di lakukan di mana beberapa orang telah dipilih untuk mencuba keberkesanan formula Bio-Asli Firming Cream ini secara rawak. Setiap yang terpilih di berikan sampel Bio-Asli Firming Cream dengan formula yang sama, seberat 5gram dan di berikan tempoh 5 hari untuk melihat hasil Bio-Asli Firming Cream. Setelah 5 hari, pihak Bioasli telah memanggil semula mereka untuk di nilai keberkesanan Bio-Asli Firming Cream. Keputusannya :-

Sampel 1 :-
Diberikan kepada 4 orang staf Bioasli yang telah berkahwin. Setelah lima hari menggunakan sampel Bio-Asli Firming Cream yang di berikan dan dengan cara yang betul, mereka semua mendapati kesan yang memberangsangkan. Setiap seorang mengalami perubahan yang mencapai matlamat utama penciptaan formula ini untuk pembesaran dan menganjalkan payudara kembali seperti zaman remaja. Mereka berpuas hati dan memberikan 100% kepada produk hebat Bio-Asli Firming Cream ini.

Sampel 2 :-
Diberikan kepada sepasang suami isteri dan si isteri telah mencubanya. Setelah lima hari, pihak Bioasli telah menanyakan keputusan dari penggunaan formula Bio-Asli Firming Cream tersebut dan beliau terus tersenyum lebar. Si suami yang turut serta setelah puas tersenyum menceritakan perubahan ketara yang berlaku ke atas isteri kesayangannya. "saiznya dah berubah jadi lebih menarik dan yang tidak di sangka apabila bahagian puting (nipple) dan sekitarnya berubah menjadi cerah (pink). Masalah jeragat dan rekahan turut hilang setelah menggunakan formula ini" ujar si suami. Setelah Bio-Asli Firming Cream di lancarkan, mereka terus memborong Bio-Asli Firming Cream untuk di perkenalkan kepada rakan-rakan dan ahli keluarga.

Testimoni pengguna pertama :-
Seorang ahli Bioasli yang bekerja di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) telah menghabiskan satu bekas Bio-Asli Firming Cream dan mendapatkan hasil yang cukup positif. Memberikan lima bintang ke atas keberkesanan Bio-Asli Firming Cream dan kesan yang berlaku pada payudaranya, saiz yang di idamkan dan gebu. Betul-betul berbeza dari sebelum ini. Beliau yakin bahawa Bio-Asli Firming Cream akan menjadi "hot sales" dan rebutan bukan sahaja wanita tapi juga lelaki. Rakan-rakan beliau yang telah di perkenalkan dengan Bio-Asli Firming Cream turut memberikan komen positif dan mereka telah mendapat apa yang mereka inginkan.
Kilang Bumiputera. Produk Halal.
 

KEPUASAN ANDA KEPUASAN KAMI !