Kepada pelanggan yang dihargai. Pada anda yang Bank In @ Transfer Duit & bagi details sebelum pukul 1PM pada hari bekerja, order anda akan diposlaju pada hari yang sama,Tetapi jika selepas pukul 1PM order anda akan diposlaju pada keesokan hari. Bagi yang lakukan transaksi pembelian pada cuti umum, maka order anda akan diposlaju pada keesokan hari bekerja.

Khas untuk wanita para isteri dan yang akan mendirikan rumahtangga, kami telah menerima banyak permintaan dari anda semua dalam mendapatkan produk-produk intimasi suami isteri. Sehubungan itu, untuk keselesaan kaum wanita, kami telah mewujudkan khas laman web yang dikendalikan oleh kakitangan wanita kami. Silalah berkunjung ke laman web tersebut:-

http://anggunsihatmantap.blogspot.com/ Kami beroperasi sepanjang masa 24jam/7hari.


Terima kasih kepada yang telah membeli. Anda akan terima sms berserta kod tracking Poslaju setelah ianya dihantar nanti. Semua ini kami lakukan agar anda yang membeli akan menerima produk-produk yang dibeli dengan segera & selamat sampai! Pada yang berminat, rebutlah tawaran hebat ini sementara stok masih ada! Hanya dengan beberapa klik sahaja demi untuk kebahagiaan rumahtangga anda!

PEMBELIAN & PENGHANTARAN

PEMBELIAN:

Langkah 1 : Deposit bayaran ke akaun berikut: (kami menerima order dan bayaran 24jam/7hari walaupun pada pukul 3pagi)

No. Akaun Maybank : 5584-6230-6201
(BERKAT BESTARI RESOURCES)

No. Akaun CIMB : 8601900142
(BERKAT BESTARI RESOURCES)


Kami turut terima bayaran melalui BSN, Bank Rakyat & Public Bank. Sila sms/whatsapp* kami di 013-432 0095  untuk nombor akaun bank-bank tersebut.
 

 Langkah 2 : SMS/Whatsapp* kan maklumat di bawah ke 013-432 00951.
Nama Penuh
2.
Alamat Penuh
3.
No. Telefon
4.
Nama Produk
5.
Jumlah Bayaran
6.
Tarikh Bayaran
7.
Nama Bank

SMS/Whatsapp* anda akan dibalas SEGERA. Bungkusan adalah RAHSIA. 


NOTA:
*-whatsapp kami beroperasi di kawasan liputan wifi. untuk maklumbalas/order/penghantaran segera, sila gunakan sms.
 
PENGHANTARAN:

Penghantaran PERCUMA melalui Poslaju.

Penghantaran menggunakan perkhidmatan Pos Laju Malaysia Berhad (klik sini untuk mengetahui status penghantaran secara online). Anda boleh semak status penghantaran dengan memasukkan nombor parcel pos laju yang akan kami berikan sejurus dipos. Terima kasih kerana berurusniaga dengan kami.