Kepada pelanggan yang dihargai. Pada anda yang Bank In @ Transfer Duit & bagi details sebelum pukul 1PM pada hari bekerja, order anda akan diposlaju pada hari yang sama,Tetapi jika selepas pukul 1PM order anda akan diposlaju pada keesokan hari. Bagi yang lakukan transaksi pembelian pada cuti umum, maka order anda akan diposlaju pada keesokan hari bekerja.

Khas untuk wanita para isteri dan yang akan mendirikan rumahtangga, kami telah menerima banyak permintaan dari anda semua dalam mendapatkan produk-produk intimasi suami isteri. Sehubungan itu, untuk keselesaan kaum wanita, kami telah mewujudkan khas laman web yang dikendalikan oleh kakitangan wanita kami. Silalah berkunjung ke laman web tersebut:-

http://anggunsihatmantap.blogspot.com/ Kami beroperasi sepanjang masa 24jam/7hari.


Terima kasih kepada yang telah membeli. Anda akan terima sms berserta kod tracking Poslaju setelah ianya dihantar nanti. Semua ini kami lakukan agar anda yang membeli akan menerima produk-produk yang dibeli dengan segera & selamat sampai! Pada yang berminat, rebutlah tawaran hebat ini sementara stok masih ada! Hanya dengan beberapa klik sahaja demi untuk kebahagiaan rumahtangga anda!

PRODUK-PRODUK HANGAT JUALAN KAMI

 (..selain itu, pasangan bersikap dingin, tiada kepelbagaian dalam seks dan tiada kepuasan seks antara tiga masalah seksual yang mencatatkan peratusan tertinggi sehingga menyebabkan penceraian..)


Adakah anda cepat tewas?
Adakah anda mengalami masalah ejakulasi awal, ereksi, kurang stamina dan sebagainya?
Bimbang isteri tidak puashati dan boleh menjejaskan mahligai yang dibina bersama..

atau

Anda, isteri yang ingin memikat kembali suami..

Jangan risau, kami menawarkan produk-produk hot bagi membantu menyelesai masalah yang anda hadapi! Insya Allah

Setiap pembelian dari kami, anda akan diberikan bonus pembelian iaitu 6 buah e-book bergambar percuma


PRODUK LELAKI

Saiz Hebat
Sensaoil & Sensacream (RM80.00)  RM75 dilanjutkan sehingga ke satu tarikh yang akan dimaklumkan nanti!                   ProExtender (RM160.00) RM135 dilanjutkan sehingga ke satu tarikh yang akan dimaklumkan nanti!


Wild-X (RM60.00) RM50 dilanjutkan sehingga ke satu tarikh yang akan dimaklumkan nanti!

Sensa Vacuum Pump & Sensaoil (RM115.00) RM110 dilanjutkan sehingga ke satu tarikh yang akan dimaklumkan nanti! atau Sensa Vakuum Pump & Sensaoil & Sensacream (RM145.00) RM140 dilanjutkan sehingga ke satu tarikh yang akan dimaklumkan nanti!


http://produkdewasasuamiisteri.blogspot.com/2011/08/vimax.html

Vimax (RM265/-) RM230/- sebotol. Diskaun menarik bagi pembelian dari sebotol.
Tawaram dilanjutkan sehingga ke satu tarikh yang akan dimaklumkan nanti!
Ereksi

 RM75 Phyto ProSolution dilanjutkan sehingga ke satu tarikh yang akan dimaklumkan nanti!Cincin Zakar  

Energy Power Ring (XL)-6 keping/kotak (RM75.00) RM70 atau RM20 sekeping  dilanjutkan sehingga ke satu tarikh yang akan dimaklumkan nanti! Ego Ring-RM20/seunit
Tahan Lama (Sesuai Untuk Masalah Ejakulasi Awal)PL SuperGel RM50 Dengan diskaun kencang pembelian bersama produk-produk lain! dilanjutkan sehingga ke satu tarikh yang akan dimaklumkan nanti!Pewangi (Merangsang Perhatian Wanita)
Pheromen 101 RM80/sebotol

Lain-Lain Produk Untuk Lelaki


Seluar Dalam Untuk Kesihatan Lelaki - Vakoou Amerika (RM110/-) RM90/sehelai dilanjutkan sehingga ke satu tarikh yang akan dimaklumkan nanti!PRODUK WANITA


Phyto Andro for her (RM80.00)   


Impressive (RM70)-Merangsang mood untuk bersama. RM65
dilanjutkan sehingga ke satu tarikh yang akan dimaklumkan nanti!

Pherolins (RM62.00)-Pewangi wanita RM60 dilanjutkan sehingga ke satu tarikh yang akan dimaklumkan nanti! Ayuzip V-Gin Lotion (RM43.00) -Penjagaan Faraj. RM40 dilanjutkan sehingga ke satu tarikh yang akan dimaklumkan nanti!

 
Kamar Sutera (RM55.00) -Penjagaan Faraj. RM50 
dilanjutkan sehingga ke satu tarikh yang akan dimaklumkan nanti!
Thanyaporn (RM80.00)-Penjagaan & Pembesaran Payudara Wanita. RM75
dilanjutkan sehingga ke satu tarikh yang akan dimaklumkan nanti!

Bio-Asli Firming Cream(RM63.00)-Penjagaan & Pembesaran Payudara Wanita. RM60 dilanjutkan sehingga ke satu tarikh yang akan dimaklumkan nanti!


Kami mengucapkan terima kasih berbanyak kepada pembeli-pembeli dari Semenanjung, Sabah dan Sarawak di atas pembelian yang telah dilakukan.


ANTARA TESTIMONI-TESTIMONI PEMBELI  KAMI KELEBIHAN MEMBELI DARI KAMI

-Kami melakukan penghantaran POS LAJU yang membolehkan anda menerima barang dalam masa 24jam (di sebahagian besar kawasan di Semenanjung dan beberapa bandar utama di Sabah & Sarawak).

KOS Penghantaran ini adalalah PERCUMA*1! Ini bermakna anda hanya perlu membayar harga produk sahaja! Tiada kos tersembunyi! (Anda telah JIMAT RM7-RM10 ! untuk kos penghantaran Pos Laju)

Alhamdulillah sehingga ini urusan penghantaran kami berjalan lancar dan tempahan selamat terima ke tangan pelanggan-pelanggan kami. Jika anda masih tidak menerima selepas 4 hari notis penghantaran dari pihak kami melalui sms, sila maklumkan pada kami untuk tindakan kami selanjutnya,

(*1-Percuma kos penghantaran Pos Laju bagi pembeli dari Semenanjung. Manakala pembeli dari Sabah & Sarawak hanya perlu membayar tambahan RM5 kos Pos Laju bagi nilai pembelian produk di bawah RM99/-, pembelian melebihi RM100 ke atas akan diberikan percuma pos Laju)

 
 


 Antara sms-sms maklumbalas penerimaan barang oleh pelanggan-pelanggan kami

 

-Kami menawarkan harga produk yang kompetitif dan cukup menarik. Produk-produk yang dijual adalah berasaskan herba, berkualiti, berkesan  dan selamat kepada pengguna,

-Kami memberikan secara PERCUMA 6 ebooks (sebagai bonus pembelian) pengikatkasih sayang yang bernilai puluhan Ringgit. Dengannya, anda boleh memanfaatkan ilmu di dalam ebooks tersebut untuk menceriakan kehidupan seksual suami isteri dan sebagai salah satu pengikatkasih sayang demi kebahagiaan rumahtangga,

-Kami menawarkan pilihan pakej gabungan produk-produk yang mendapat sambutan hangat dengan harga diskaun,

-Anda yang telah membeli dari kami akan menerima harga diskaun untuk pembelian produk yang sama jika membeli pada masa yang akan datang. Anda juga boleh memilih sendiri gabungan pakej produk-produk lain yang diingini,

-Dari masa ke semasa kami akan menawarkan promosi termasuk pengenalan produk baru. Anda yang telah membeli produk dari kami akan diberikan kod khas promosi bagi menikmati diskaun yang menarik terhadap pembelian produk-produk pada masa akan datang.


Jadi tunggu apa lagi demi kebahagian rumahtangga anda..
KEPUASAN ANDA KEPUASAN KAMI