Kepada pelanggan yang dihargai. Pada anda yang Bank In @ Transfer Duit & bagi details sebelum pukul 1PM pada hari bekerja, order anda akan diposlaju pada hari yang sama,Tetapi jika selepas pukul 1PM order anda akan diposlaju pada keesokan hari. Bagi yang lakukan transaksi pembelian pada cuti umum, maka order anda akan diposlaju pada keesokan hari bekerja.

Khas untuk wanita para isteri dan yang akan mendirikan rumahtangga, kami telah menerima banyak permintaan dari anda semua dalam mendapatkan produk-produk intimasi suami isteri. Sehubungan itu, untuk keselesaan kaum wanita, kami telah mewujudkan khas laman web yang dikendalikan oleh kakitangan wanita kami. Silalah berkunjung ke laman web tersebut:-

http://anggunsihatmantap.blogspot.com/ Kami beroperasi sepanjang masa 24jam/7hari.


Terima kasih kepada yang telah membeli. Anda akan terima sms berserta kod tracking Poslaju setelah ianya dihantar nanti. Semua ini kami lakukan agar anda yang membeli akan menerima produk-produk yang dibeli dengan segera & selamat sampai! Pada yang berminat, rebutlah tawaran hebat ini sementara stok masih ada! Hanya dengan beberapa klik sahaja demi untuk kebahagiaan rumahtangga anda!

SENSA RING VIBRATOR

SENSA RING VIBRATOR (RM39.90 SM & RM45.00 SS)


Mempercepatkan klimaks
wanita dengan getaran.
Memberi daya tahan lama bagi lelaki.
Mengelakkan masalah ejakulasi pramatang.
Mengimbau kembali kenangan malam pertama.
Mengaktifkan klitoris wanita. 
Penggunaan Sensaring Vibrator mempunyai bateri serta suis on dan off untuk getaran dan geseran di alat sulit wanita bagi mempercepatkan klimaks wanita. Sensaring Vibrator boleh dicuci dengan air suam dan disimpan ditempat kedap udara.

 CARA-CARA PENGGUNAAN

1.Keluarkan sensa ring vibrator dari bungkusan dengan perlahan.

2.Sarungkan sensa ring vibrator ke zakar yang sedang menegang sehingga ke pangkal zakar dan pastikan permukaan yang tidak rata ditempatkan di bahagian atas dan mengadap ke hadapan(kepala zakar)

3."On"kan suis di tepi sensa ring vibrator ketika hendak bersama.Akan terasa getaran apabila suis dihidupkan "off" kan suis setelah menggunakannya.

4.Silikon yang mencekam di keliling pangkal zakar berfungsi untuk memberi daya tahan lama kepada suami manakala bahagian yang bergerigi akan bergetar pada klitoris isteri.Ini akan mempercepatkan klimaks isteri serta memberikan kepuasan yang maksimum.

5.Cadangan penggunaan ialah hanya 4-5 kali penggunaan untuk tujuan kebersihan.

6.Untuk tujuan penjagaan,bersihkan dengan air suam,kemudian lapkan sehingga kering dan simpan di tempat yang tertutup dan kering.