Kepada pelanggan yang dihargai. Pada anda yang Bank In @ Transfer Duit & bagi details sebelum pukul 1PM pada hari bekerja, order anda akan diposlaju pada hari yang sama,Tetapi jika selepas pukul 1PM order anda akan diposlaju pada keesokan hari. Bagi yang lakukan transaksi pembelian pada cuti umum, maka order anda akan diposlaju pada keesokan hari bekerja.

Khas untuk wanita para isteri dan yang akan mendirikan rumahtangga, kami telah menerima banyak permintaan dari anda semua dalam mendapatkan produk-produk intimasi suami isteri. Sehubungan itu, untuk keselesaan kaum wanita, kami telah mewujudkan khas laman web yang dikendalikan oleh kakitangan wanita kami. Silalah berkunjung ke laman web tersebut:-

http://anggunsihatmantap.blogspot.com/ Kami beroperasi sepanjang masa 24jam/7hari.


Terima kasih kepada yang telah membeli. Anda akan terima sms berserta kod tracking Poslaju setelah ianya dihantar nanti. Semua ini kami lakukan agar anda yang membeli akan menerima produk-produk yang dibeli dengan segera & selamat sampai! Pada yang berminat, rebutlah tawaran hebat ini sementara stok masih ada! Hanya dengan beberapa klik sahaja demi untuk kebahagiaan rumahtangga anda!

VAKOOU AMERIKA


                          Saiz Ukuran Pinggang (Inci)
                          M 25 – 30
                          L 31 – 35
                          XL 36 – 40
                          XXL 41 – 45
Sila sms saiz yang diingini bila membuat pesanan. 

Vakoou adalah seluar dalam khas untuk lelaki yang dicipta dengan menggunakan bahan gentian magnet berkuasa tinggi (astronomic magnetic fiber material), dibalut menggunakan gentian buluh Nano berteknologi magnetik. Gentian terpiuh menjalinkan antara dengan anion fiber dan infrared. Daya magnet ajaibnya akan meresapi ke kelenjar dan seterusnya menghapuskan bakteria dan anti-radang, menghapuskan juga penyakit prostat dan penyakit kerap buang air kecil, sakit belakang, gejala-gejala kelesuan dan keletihan.

Dewasa kini, lelaki memang ghairah dengan penggunaan gajet berteknologi tinggi seperti telefon bimbit. Kita sedia maklum mengenai kesan radiasi yang dijana dari penggunaan telefon bimbit apatah lagi para lelaki amat gemar menyimpankannya di poket seluar tanpa menyedari ianya berdekatan dengan zakar. Dalam situasi ini, Vakoou bertindak sebagai penjaga zakar lelaki.

 

Khasiat Vakoou

 • berfungsi sebagai agen anti-bakteria.
 • meningkatkan peredaran darah dikawasan zakar.
 • menjaga dan memelihara kesihatan buah zakar.
 • menyahbakteria dan bau busuk di kawasan peranakan lelaki.
 • mengeluarkan kuasa magnetik dilingkungan kawasan zakar untuk mengaktifkan sel-sel.
 • menguatkan fungsi buah pinggang.
 • menyuburkan sperma.
 • mencegah kegagalan ereksi dan pancutan awal.
 • mengatasi air mani di mana langsung tidak mengandungi sperma (Azoospermia).
 • meningkatkan stamina seks dan kualiti di ranjang.
 • menyihatkan tubuh dan imunisasi badan.
 • merawat kencing tak lawas.
 • merawat gatal-gatal pada kawasan zakar dan peha.

 

Cara Memakai Vakoou

Pakai seperti seluar dalam biasa cuma pastikan zakar dihalakan keatas dan asingkan zakar dan buah zakar untuk kesan yang maksimum.

 

 Cara Membasuh Vakoou

 1. Gunakan air suhu bilik (bawah 30ºc) untuk membasuh VAKOOU, jangan menggunakan air panas.
 2. Sedikit pelembut (Softlan) dicairkan dalam air untuk membasuh VAKOOU, jangan sama sekali sapukan sebarang jenis bahan pencuci ke atas VAKOOU.
 3. Jangan merendam VAKOOU dalam bahan pencuci.
 4. JANGAN basuh dengan mesin membasuh.
 5. JANGAN menggunakan bahan peluntur semasa membasuhnya.
 6. JANGAN mengeringkannya dengan alat pengering.
 7. JANGAN sterika.
 8. JANGAN jemur di bawah matahari.


Lain-lain Pakej Menarik Pada Bulan SEPTEMBER 2015 !


Vakoou Amerika = RM115/- RM90/- 
 
Vakoou Amerika + Cincin Zakar Energy Power Ring*= RM130/- RM120/-           

Vakoou Amerika + Phyto Andro for him (1 kapsul-sampel percubaan) = RM140/- RM130/-   

Vakoou Amerika + PL SuperGel  = RM160/- RM130/-                               

Vakoou Amerika + Pacak Langit Pearl Plus  = RM160/- RM130/-                               

Vakoou Amerika + Pacak Langit Pearl Plus/PL SuperGel + Cincin Zakar Energy Power Ring* = RM180/- RM160/-

2 nos Vakoou
Amerika = RM240/-RM180/- 

Vakoou Amerika + Vimax (Tawaran menarik Vimax hanya RM265/- RM240) = RM380/- RM325

Vakoou Amerika + ProExtender (Tawaran menarik ProExtender hanya RM150/-) = RM275/- RM245

Vakoou Amerika + Pheromax (Tawaran menarik Pheromax hanya RM55/-) = RM175/- RM145

ATAU ANDA BOLEH MEMBELI BERSAMA MANA-MANA KOMBINASI PRODUK KEINTIMAN SAMADA UNTUK SUAMI DAN ISTERI DENGAN HARGA DISKAUN. Lain-lain produk jualan kami yang popular untuk lelaki dan wanita boleh dilihat di Laman Utama (Kami menawarkan potongan harga yang menarik sehingga 30 SEPTEMBER 2015). Sila hubungi/sms kami untuk harga diskaun menarik! 

HUBUNGI KAMI UNTUK DAPATKAN HARGA ISTIMEWA JIKA PEMBELIAN VAKOOU MELEBIHI 2 KOTAK (Anda hanya perlu bayar harga produk/gabungan produk yang tertera sahaja! manakala kos Pos Laju adalah PERCUMA*1 ! & PERCUMA 6 ebooks bergambar penguatkasih suami isteri bagi sebarang pembelian dari http://produkdewasasuamiisteri.blogspot.com !) Sekiranya terdapat baki duit melibatkan transaksi bayaran menggunakan mesin ATM, pihak kami akan pulangkannya melalui penghantaran nanti.

Sila hubungi/sms kami bagi pembelian kuantiti yang lebih atau kombinasi pakej produk berlainan dari yang di atas untuk menikmati diskaun menarik!

Untuk kaedah pembayaran melalui Maybank atau Cimb, sila rujuk ke ruang ‘column’ kiri bahagian atas; Pembelian & Penghantaran.

Penghantaran akan dilakukan pada hari bekerja yang sama setelah kami menerima bayaran selewat-lewatnya sebelum kutipan harian Pos Laju pada pukul 1pm. Bagi sebahagian besar kawasan penghantaran di Semenanjung dan beberapa bandar utama di Sabah dan Sarawak, tempoh penerimaan adalah dalam tempoh 24jam. Ini bermakna sebagai contoh, jika anda membeli pada hari Isnin, maka anda akan menerima produk pembelian pada keesokan hari Selasa.

Manakala bagi Sabah dan Sarawak, tempoh masa penerimaan barang selain bandar-bandar utama adalah dalam tempoh 2-3hari bergantung kepada lokasi sesuatu kawasan. Maklumat lanjut boleh didapati di laman web Pos Malaysia.


KELEBIHAN MEMBELI DARI KAMI


-Kami melakukan penghantaran POS LAJU yang membolehkan anda menerima barang dalam masa 24jam (di sebahagian besar kawasan di Semenanjung dan beberapa bandar utama di Sabah & Sarawak).

KOS Penghantaran POS LAJU ini adalalah PERCUMA*1! Ini bermakna anda hanya perlu membayar harga produk sahaja! Tiada kos tersembunyi! (ANDA TELAH JIMAT RM7-RM10 ! bagi kos penghantaran Pos Laju)

Alhamdulillah sehingga ini urusan penghantaran kami berjalan lancar dan tempahan selamat terima ke tangan pelanggan-pelanggan kami. Jika anda masih tidak menerima selepas 4 hari notis penghantaran dari kami melalui sms, sila maklumkan pada kami untuk tindakan kami selanjutnya,

(*1-Percuma kos penghantaran Pos Laju bagi pembeli dari Semenanjung. Manakala pembeli dari Sabah & Sarawak hanya perlu membayar tambahan RM5 kos Pos Laju bagi nilai pembelian produk di bawah RM99/-, pembelian melebihi RM100 ke atas akan diberikan percuma pos Laju) 
Antara sms-sms maklumbalas penerimaan barang oleh pelanggan-pelanggan kami

 
-Kami memberikan secara PERCUMA 6 ebooks (sebagai bonus pembelian) pengikatkasih sayang yang bernilai puluhan Ringgit bagi setiap pembelian. Dengannya, anda boleh memanfaatkan ilmu di dalam ebooks tersebut untuk menceriakan kehidupan seksual suami isteri dan sebagai salah satu pengikatkasih sayang demi kebahagiaan rumahtangga,

-Kami menawarkan pilihan pakej gabungan
Vakoou Amerika dengan produk-produk popular lain yang mendapat sambutan hangat dengan harga diskaun. Anda juga boleh memilih sendiri gabungan pakej produk-produk lain yang diingini,

-Anda yang telah membeli dari kami akan menerima harga diskaun untuk pembelian produk yang sama jika membeli pada masa yang akan datang,

-Dari masa ke semasa kami akan menawarkan promosi termasuk pengenalan produk baru yang berkualiti, berkesan dan selamat. Anda yang membeli dari kami akan diberikan kod khas promosi bagi menikmati diskaun yang menarik yang turut meliputi produk-produk lain selain
Vakoou Amerika pada masa akan datang.


Jadi tunggu apa lagi demi kebahagian rumahtangga anda..


KEPUASAN ANDA KEPUASAN KAMI !